Privétangoles

Privéles Tangodansen

Tijdens een privéles krijg je tips om je looptechniek, houding, omhelzing en muzikaliteit te verfijnen. Roberto geeft graag privélessen, omdat hij dan goed kan aanvoelen en zien wat jij op dat moment nodig hebt in jouw ontwikkeling van het dansen.
Roberto erkent je talenten, luistert naar je behoeftes en ondersteunt je in je ontwikkeling. Roberto ziet tango als een spiegel van jezelf waardoor je de dingen die je leert in je dagelijks leven kunt toepassen.

Roberto geeft privélessen aan mannen en vrouwen in koppels of alleen en voor beide rollen.

Als je samen met je danspartner komt betaal je €35,- per persoon voor een les van 75 minuten. Kom je alleen dan betaal je €50,- voor een les van 1 uur of €60,- voor een les van 75 minuten. Mocht je je privéles willen afzeggen of wijzigen, dan kan dit kosteloos tot 24 uur van tevoren. Daarna zal het totale bedrag van de les in rekening worden gebracht. Hiervoor gelden géén uitzonderingen.

De privétangolessen bij Roberto Rizzo zijn altijd heerlijk ontspannen, een uur is zo voorbij. Hij legt de nadruk op het samen met je danspartner ontspannen, de juiste houding, een relaxte manier van lopen en vandaaruit luisteren naar de muziek. Als de basis klopt kun je samen werken aan de danstechniek. Het gaat niet om het samen zo fraai mogelijk uitvoeren van de danspasjes, het gaat om het samen beleven van de tangomuziek.

Henriette