Privélessen

Tijdens een privéles krijg je tips om je looptechniek, houding, omhelzing en muzikaliteit te verfijnen. We geven privélessen aan mannen en vrouwen in koppels of alleen en voor beide rollen.

Roberto
geeft graag privélessen, omdat hij dan goed kan aanvoelen en zien wat jij op dat moment nodig hebt in jouw ontwikkeling van het dansen. Hij erkent je talenten, luistert naar je behoeften en ondersteunt je in je ontwikkeling. Hij ziet tango als een spiegel van jezelf waardoor je de dingen die je leert in je dagelijks leven kunt toepassen.

Marte
Jouw hulpvraag staat centraal en in jouw eigen tempo en op jouw moment krijg je van Marte de volle aandacht. Zo werken we samen aan een fijne verbinding en een goede danstechniek. Omdat in de tango de dynamiek van het gewone leven naar boven komt, kijken we samen hoe je daar beter mee om kunt gaan.

Kosten en annulering
Als je samen met je danspartner komt betaal je €40,- per persoon voor een les van 75 minuten. Kom je alleen dan betaal je €60,- voor een les van 1 uur of €70,- voor een les van 75 minuten. Mocht je je privéles willen afzeggen of wijzigen, dan kan dit kosteloos tot 24 uur van tevoren. Daarna zal het totale bedrag van de les in rekening worden gebracht. Hiervoor gelden géén uitzonderingen.

Marte Israël geeft tijdens de privélessen veel aandacht aan het comfortabel voelen in de houding en met de techniek. Met technische aanwijzingen brengt ze mij terug naar de basis. Marte is een warme vrouw, zij straalt rust en eenvoud uit en ik kan haar moeiteloos volgen. Ik leer bij haar verzachten in de omhelzing en ondersteunt me om tijdens het dansen te genieten.

Alma

De privétangolessen bij Roberto Rizzo zijn altijd heerlijk ontspannen, een uur is zo voorbij. Hij legt de nadruk op het samen met je danspartner ontspannen, de juiste houding, een relaxte manier van lopen en vandaaruit luisteren naar de muziek. Als de basis klopt kun je samen werken aan de danstechniek. Het gaat niet om het samen zo fraai mogelijk uitvoeren van de danspasjes, het gaat om het samen beleven van de tangomuziek.

Henriette