Wil je er even helemaal er tussenuit? Verwen jezelf en dompel je een week onder in de tango in een gerieflijke landhuis.

Le Coq Banni
Tijdens deze Argentijnse tango week verblijven wij op een bijzondere plek, het gerieflijke landhuis van Stichting Milonga met gastheer Fons, aan de rand van het bos in het gehucht Le Coq Banni. Le Coq Banni is gelegen in het Noord Franse heuvellandschap, dicht bij de Belgische grens, op 330 km. van Utrecht. Het huis heeft een grote tuin en grenst aan een bos, echt een heerlijke plek. Het landschap en de gastvrijheid nodigen je uit om helemaal tot jezelf te komen.
Het afwisselende en uitdagende tangoprogramma wordt verzorgd door de ervaren docenten Mira van de Griendt, Roberto Rizzo, Ina Hulshoff en Peter Jonker. Mira en Roberto hebben ieder een eigen tangoschool en geven lessen in Culemborg, Zoetermeer en Amsterdam. Ina en Peter hebben samen een tangoschool in Groningen en Assen.
In de lessen zullen basistechnieken zoals balans, lopen, houding en omhelzing aan bod komen. Ook leer je sequenties om de muziek gepassioneerd te vertalen in dans. Na een week dansen voel je meer vrijheid om jezelf te verbinden met je partner en de muziek.

Een optreden van de docenten tijdens een vorige vakantie

Data
9 – 16 juli 2022

Dagprogramma
08:30 – 10:00 ontbijt
10:30 – 12:00 les
12:30 – 13:30 lunch
13:30 – 16:00 vrije tijd of privéles
16:00 – 17:30 les
17:30 – 18:30 uitdansen en vrije tijd
19:00 – 20:00 diner
21:30 – 00:00 salon (party time)
Eten
We ontbijten, lunchen en dineren samen. Tijdens je verblijf kun je onbeperkt koffie- en theedrinken en fruit eten.

Slapen
Je kunt met je eigen tent in de prachtige tuin kamperen of tegen meerprijs logeren in een van de twee- of driepersoonskamers. Douches en toiletten bevinden zich op de gang. Beneden zijn ruime leef-, eet- en werkruimtes. Rondom het huis is een zeer grote tuin met kampvuurplaats.

Kosten
Je kunt al voor 695 euro all-in deelnemen aan een compleet verzorgde Tango vakantie week in Frankrijk, Le coq Banni op slechts 330 km van Utrecht. Voor meer informatie zie het inschrijfformulier.

Inbegrepen zijn dagelijks twee lessen op je eigen niveau en een salon, drie heerlijke maaltijden per dag (behalve het diner op de vrije dag), alle overnachtingen in Le Coq Banni of in je eigen tent in de tuin, onbeperkt koffie, thee en fruit, wifi.

De reiskosten zijn niet inbegrepen.

Als je in een kamer van Le Coq Banni verblijft, schaf je een lakenpakket aan voor 10 euro. Je bed is opgemaakt bij aankomst en je ontvangt twee handdoeken.

Op de vrije dag kun je tijdens het ontbijt zelf een lunchpakket maken. Het diner verzorg je op deze dag zelf.

Meer info? Neem contact op met organisator Caren Simon: artfriendsculemborg@gmail.com of 06 – 51072079

Bijzonderheden
Tijdens deze week kun je ook privélessen krijgen. Dit is niet bij de prijs inbegrepen.

Route
Le Coq Banni is een gehucht in Hauts-de-France ten zuidoosten van La Longue Rue de Haut en ten oosten van La Longue Rue de Bas, op 330 km van Utrecht.