Wil je er even helemaal er tussenuit? Verwen jezelf en dompel je een week onder in de tango in een Frans Chateau. Twijfel niet te lang, er is nog een beperkt aantal plaatsen vrij.

Chateau Riaucourt
Een hele week tango dansen in een prachtig 17e eeuws Frans kasteel op nog geen 600 km van Utrecht.
Het afwisselende en uitdagende tangoprogramma wordt verzorgd door de ervaren docenten Mira van de Griendt, Roberto Rizzo, Ina Hulshoff en Peter Jonker. Mira en Roberto hebben ieder een eigen tangoschool en geven lessen in Culemborg, Zoetermeer en Amsterdam. Ina en Peter hebben samen een tangoschool in Groningen en Assen.
In de lessen zullen basistechnieken zoals balans, lopen, houding en omhelzing aan bod komen. Ook leer je sequenties om de muziek gepassioneerd te vertalen in dans. Na een week dansen voel je meer vrijheid om jezelf te verbinden met je partner en de muziek.

Een optreden van de docenten tijdens de vakantie

Data
16 – 23 juli 2021

Dagprogramma
08:30 – 10:00 ontbijt
10:30 – 12:00 les
12:30 – 13:30 lunch
13:30 – 16:00 vrije tijd of privéles
16:00 – 17:30 les
17:30 – 18:30 practica en vrije tijd
19:00 – 20:00 diner
21:30 – 24:00 salon (party time)


Eten
We ontbijten, lunchen en dineren samen in (de tuin van) het kasteel. Tijdens je verblijf kun je onbeperkt koffie- en theedrinken en fruit eten.

Slapen
Je kunt met je eigen tent in de prachtige kasteeltuin kamperen of tegen meerprijs logeren in een van de authentiek ingerichte tweepersoonskamers.

Kosten
Je kunt voor 625 euro all-in deelnemen aan deze compleet verzorgde tango vakantie week. Je kampeert dan in de prachtige kasteeltuin. Op het inschrijfformulier vind je meer informatie over de mogelijkheden. Je kunt ook in 3 termijnen betalen.

Inbegrepen zijn dagelijks 2 lessen op je eigen niveau, 3 heerlijke maaltijden per dag (behalve het diner op de vrije dag), alle overnachtingen in Chateau Riaucourt in je eigen tent in de tuin, onbeperkt koffie, thee en fruit, wifi, dagelijks 2 workshops en een practica en ’s avonds een salon (met uitzondering van de vrije dag).

De reiskosten zijn niet inbegrepen.

Als je in een kamer van het chateau verblijft, schaf je een lakenpakket aan voor 10 euro. Je bed is opgemaakt bij aankomst en je ontvangt 2 handdoeken.

Op de vrije dag kun je tijdens het ontbijt zelf een lunchpakket maken. Het diner verzorg je op deze dag zelf.

Meer info? Neem contact op met organisator Caren Simon: artfriendsculemborg@gmail.com of 06 – 51072079

Bijzonderheden
Tijdens deze week kun je ook privéles krijgen. Dit is niet bij de prijs inbegrepen.

Route
Chateau Riaucourt is gelegen in het sprankelende en authentieke Haute Marne aan 8 Rue de Saint Amand in Poissons. Voor een uitgebreide reis-en routebeschrijving klik je hier. Je kunt er ook voor kiezen om mee te reizen met een van de andere gasten.