Wil je met Pinksteren ook lekker dansen? Geef je dan op voor het Pinksterfestival. Van vrijdag tot en met maandag duik je samen met Charlotte Baines, Mira van de Griendt, Roberto Rizzo en Laurent Trincal in de wondere wereld van de rijke Argentijnse tangomuziek. 

Mira en Roberto hebben ieder een eigen tangoschool en geven lessen in Culemborg, Zoetermeer en Amsterdam. Charlotte en Laurent hebben een drukbezochte school in Haarlem. Met zijn vieren verzorgen zij een afwisselend en intensief tangoprogramma. Tijdens het festival kan je zes workshop volgen. Er zijn twee practica en drie salons. 

Er is ruimte om tussendoor te ontspannen, te wandelen of deel te nemen aan de workshop ‘Speelse werkvormen rond het thema verbinding’ door Yvonne Weeber en de workshop ‘Tangomuziek luisteren en begrijpen’ door Frans Weeber.

Data

Vrijdag 3 juni 2022 vanaf 18:00 uur tot maandagmiddag 6 juni 14:00 uur

Programma

Vrijdag

Vanaf 18:00 ben je welkom. Om 18:30 is de broodmaaltijd voor wie zich daarvoor heeft opgegeven (8:50 euro per persoon). Om 20:00 starten de lessen met Charlotte, Laurent, Mira en Roberto. Om 21:30 is er een salon met dj Roberto.

Zaterdag

Je hebt zowel ’s ochtends als ’s middags een les van Charlotte & Laurent en Mia & Roberto. ’s Avonds is er practica en salon met dj El Fresco.

Zondag 

Zoals zaterdag. Salon met Frans.

Maandag

De laatste ochtend krijg je een all levels les. Om 13:00 is de lunch en daarna vertrek je weer naar huis.

Eten

Tijdens het verblijf eten we in het restaurant van De Beukenhof. 

Waar

Ook dit jaar verblijven we in de Beukenhof  aan de Capucijnenstraat 46 in het Brabantse Biezenmortel. Het voormalig Capucijnenklooster aan de rand van de Loonse en Drunense duinen is een populair verblijf voor groepen. De voormalige kapel is nu een sfeervolle zaal met een uitstekende dansvloer. 

Slapen

Slapen kan in het voormalige klooster. Je kan kiezen uit een- of tweepersoonskamers.

Kosten

Als je een kamer met iemand deelt betaal je 345 euro per persoon. Als je een eenpersoonskamer wilt betaal je 395 euro. Dit bedrag is inclusief overnachtingen, maaltijden, thee en koffie, tangoprogramma en workshops van het parallelle programma. De drankjes ’s avonds betaal je aan de bar. Er zijn voor dezelfde prijs 29 kamers met eigen sanitair en die verdelen we op volgorde van inschrijving. Je inschrijving is definitief als de betaling binnen is. Zijn deze kamers bezet dan krijg je een een- of tweepersoonskamer met sanitair op de gang. Je boeking wordt afgehandeld door Thema Travel van Yvonne en Frans Weeber. 

Bijzonderheden

In de Beukenhof zijn huisdieren niet toegestaan.