Wil je met Pinksteren ook lekker dansen? Geef je dan op voor het Pinksterfestival. Van vrijdag tot en met maandag duik je samen met Charlotte Baines, Mira van de Griendt, Roberto Rizzo en Laurent Trincal in de wondere wereld van de rijke Argentijnse tangomuziek. 

Mira en Roberto hebben ieder een eigen tangoschool en geven lessen in Culemborg, Zoetermeer en Amsterdam. Charlotte en Laurent hebben een drukbezochte school in Haarlem. Met zijn vieren verzorgen zij een afwisselend en intensief tangoprogramma. Tijdens het festival kan je zes workshop volgen. Er zijn twee practica en drie salons. 

Data

Vrijdag 17 mei 2024 vanaf 18:00 uur tot maandagmiddag 20 mei 14:00 uur

Programma

Vrijdag

Vanaf 18:00 ben je welkom. Om 18:30 is de broodmaaltijd voor wie zich daarvoor heeft opgegeven (10,50 euro per persoon). Om 20:00 starten de lessen met Charlotte, Laurent, Mira en Roberto. Om 21:30 is er een salon met dj Roberto.

Zaterdag

Je hebt zowel ’s ochtends als ’s middags een les van Charlotte & Laurent en Mia & Roberto. ’s Avonds is er practica en een salon.

Zondag 

Zoals zaterdag, dus ’s ochtends en ’s middags les plus een practica en salon.

Maandag

De laatste ochtend krijg je een all levels les. Om 13:00 is de lunch en daarna vertrek je weer naar huis.

Eten

Tijdens het verblijf eten we in het restaurant van De Beukenhof. 

Waar

Ook dit jaar verblijven we in de Beukenhof  aan de Capucijnenstraat 46 in het Brabantse Biezenmortel. Het voormalig Capucijnenklooster aan de rand van de Loonse en Drunense duinen is een populair verblijf voor groepen. De voormalige kapel is nu een sfeervolle zaal met een uitstekende dansvloer. 

Slapen

Slapen kan in het voormalige klooster. Je kan kiezen uit een- of tweepersoonskamers.

Kosten

Als je een kamer met iemand deelt betaal je 370 euro per persoon. Als je een eenpersoonskamer wilt betaal je 410 euro (Let op dit zijn prijzen van 2023, die van 2024 worden nog aangepast). Dit bedrag is inclusief overnachtingen, maaltijden, thee en koffie, tangoprogramma en workshops van het parallelle programma. De drankjes ’s avonds betaal je aan de bar. Er zijn voor dezelfde prijs 29 kamers met eigen sanitair en die verdelen we op volgorde van inschrijving. Je inschrijving is definitief als de betaling binnen is. Zijn deze kamers bezet dan krijg je een een- of tweepersoonskamer met sanitair op de gang. Je boeking wordt afgehandeld door Thema Travel van Yvonne en Frans Weeber. 

Bijzonderheden

In de Beukenhof zijn huisdieren niet toegestaan.