Wil je er even helemaal tussenuit? Dompel jezelf dan een weekend onder in de tango. Je kunt je opgeven voor een minivakantie in Culemborg. Twijfel niet te lang; er zijn nog een beperkt aantal plaatsen vrij.

Data
16 – 18 februari 2024

Van vrijdag 17:00 uur tot en met zondagmiddag 13:30 uur duik je samen met Roberto Rizzo en Mira van de Griendt in de wondere wereld van de rijke Argentijnse tangomuziek. Tijdens vier workshops van 75 minuten, begeleide practica en salon leer je:

  • ritmes en melodie te onderscheiden
  • de belangrijke tango-orkesten te herkennen
  • tools om muzikale structuren en thema’s te dansen
  • hoe je flow, contrast, spanning en ontspanning in je dans brengt
  • een goede techniek en houding om je fijn te verbinden en te kunnen improviseren
  • wat cadencia in tango is

Eten
Op vrijdagavond krijg je een verrukkelijk diner, en zaterdagmiddag een heerlijke lunch van een goede Culemborgse cateraar. Voor het diner op zaterdag zorg je zelf of bestel je via ons. Op zaterdagmiddag kun je de omgeving ontdekken.

Waar
Het weekend vindt plaats in Centrum Bliss, Van Buijtenestraat 3, 4105 GW Culemborg (boven de dierenkliniek Culemborg, via de zijingang, gratis parkeren).

Slapen
De eerste workshops van de zaterdag en zondag starten om 10:30 uur en de salon eindigt maximaal om 24:00 uur. Je kunt thuis overnachten of gebruik maken van een plaatselijke bed & breakfast in Culemborg en omgeving zoals Lots4u op 10 minuten fietsafstand voor 2 personen 2 nachten circa 140 euro.

Kosten
Het hele weekend kost 190 euro per persoon inclusief 4 workshops, 3 practica, 1 salon, 1 diner op vrijdagavond en 1 lunch op zaterdagmiddag.

Aanmelden
Stuur een mail naar robertorizzotango@gmail.com met als onderwerp ‘mini-vakantie’ en vermeld je voor- en achternaam, mailadres, telefoonnummer en het aantal jaren ervaring met Argentijnse tango. Geef dit aan voor beide danspartners.

Je ontvangt een bevestiging van je plek en betalingsinformatie.

Je aanmelding is definitief na betaling. Betaal dus op tijd om teleurstelling te voorkomen.