Wil je er even helemaal tussenuit? Dompel jezelf dan een weekend onder in de tango. Je kunt je opgeven voor een minivakantie bij de watertoren in Culemborg. Twijfel niet te lang; er zijn nog een beperkt aantal plaatsen vrij.

Data
Wordt aangekondigd.

Van vrijdag 17:00 uur tot en met zondagmiddag 13:30 uur duik je samen met Roberto Rizzo en Mira van de Griendt in de wondere wereld van de rijke Argentijnse tangomuziek. Tijdens vier workshops van 75 minuten, begeleide practica en salon leer je:

  • ritmes en melodie te onderscheiden
  • de belangrijke tango-orkesten te herkennen
  • tools om muzikale structuren en thema’s te dansen
  • hoe je flow, contrast, spanning en ontspanning in je dans brengt
  • een goede techniek en houding om je fijn te verbinden en te kunnen improviseren
  • wat cadencia in tango is

Eten
Op vrijdag- en zaterdagavond krijg je een verrukkelijk diner van een goede Culemborgse cateraar. Voor de lunch op zaterdag zorg je zelf of bestel je via ons. Op zaterdagmiddag kun je de omgeving ontdekken.

Waar
Het weekend vindt plaats in het voormalig pompgebouw van de watertoren aan de Rijksstraatweg 45 in Culemborg . Dit is op loopafstand van het treinstation. Gratis parkeren op loopafstand is mogelijk onder de zonnepanelen van het Jan Wolkershof bij de Hendrik Marsmanweg. Via het Martinus Nijhoffpad loop je in 5 minuten naar het pompgebouw bij de watertoren.

Slapen
De eerste workshops van de zaterdag en zondag starten om 10:30 uur en de salon eindigt maximaal om 23:00 uur. Je kunt thuis overnachten of gebruik maken van een plaatselijke bed & breakfast in Culemborg en omgeving zoals Lots4u op 10 minuten fietsafstand voor 2 personen 2 nachten circa 140 euro.

Kosten
Het hele weekend kost 145 euro per persoon inclusief 4 workshops, 3 practica, 1 salon, 1 diner op vrijdagavond en 1 op zaterdagmiddag.

Aanmelden
Stuur een mail naar robertorizzotango@gmail.com met als onderwerp ‘mini-vakantie’ en vermeld je voor- en achternaam, mailadres, telefoonnummer en het aantal jaren ervaring met Argentijnse tango. Geef dit aan voor beide danspartners.

Je ontvangt een bevestiging van je plek en betalingsinformatie.

Je aanmelding is definitief na betaling. Betaal dus op tijd om teleurstelling te voorkomen.